Knarvik skulekorps
Knarvik Skulekorps
 • Nytt    • Sesongplan    • Aktivitetar    • Medlemmer    • Foreldreinformasjon    • Dirigentar    • Arkiv    • Styret    • Om korpset    • Sponsorar     • Gjestebok  

 

 

   Arkiv
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 2 325 391

 

 


- Jaaaa!!! Seieren er vår!!!

12.11.07: En samstemt Knarvik-delegasjon lot jubelen slippe løs idet konferansieren ropte opp Knarvik på førsteplass under Sotrafestivalen. Først ute var generasjonskorpset med topplassering, deretter fikk hovedkorpset førsteplass i førstedivisjon.

- Dette er bare helt fantastisk, jubler dirigent Marit Tømmermo og klarer knapt å sitte stille på benkeraden. Ansiktet er bare et eneste stort smil og armene veiver av glede. Siden hun overtok det musikalske ansvaret for korpset i høst har hun jobbet bevisst og målrettet mot å heve nivået ytterligere, og hennes første konkurranse med korpset er en indikator på hvilke retning korpset går mot.
- Denne plasseringen viser at vi har gjort mye riktig denne høsten. Vi har hatt fokus på ensemblespill og klang, og det har gitt resultater. Vi må ha lov til å dvele litt ved denne seieren og ta den inn over oss en stund. Men så må vi fortsette å jobbe videre, smiler hun.

Hovedkorpset vant med 92 poeng i 1. divisjon, to poeng foran Smørås. Generasjonskorpset ble suveren vinner i sin klasse med 94 poeng, seks poeng foran neste korps.

Norsk musikk
Hovedkorpset hadde fokus på norsk musikk i programmet sitt. De startet med stykket «Hamburgar» der korpsets egen konferansier, Andreas Dyngen, gav en forrykende introduksjon av korpset og alle instrumentgruppene. Deretter fremførte solist Håvard Vaage stykket "Michelangelo", og dommer Karl Ole Midtbø sparte ikke på superlativene da han skildret fremførelsen. Blant annet skrev han at stykket hadde helt magiske øyeblikk, og at balansen var gjennomgående god. Han gir også en stor blomst til solisten. Korpset fortsatte så med stykkene «Han Mass og han Lass» og «Alt legger for din fot». Til slutt avsluttet korpset med «Ro ro».
- Helhetlig en kjempeflott konsert av et kjempebra korps! Takk for flott - og kjekk konsert, oppsummerer Midtbø.

Juniorer med overskudd
Generasjonskorpset til Knarvik stilte med 22 små og store musikanter, og med solid støttelag på plass i salen, fremførte de en sprudlende konsert på Fjell ungdomsskole. På programmet var det både raske og rolige melodier, og de fleste med tema fra barne-tv. De to kornettsolistene Kamilla Vatne Andersen og Marte Rydland imponerte dommerne stort med melodien «My first solo».
- Kornettsolistene spiller med fin klang og sikkerhet. Kjempeprestasjon av solister. Dette var gøy å høre, skriver dommer Egil Magnussen. I kommentarene sine om resten av programmet fremhevet han spesielt at korpset har lært å spille med stil, og at de musiserer fint.
- Det er virkelig gøy å høre et korps som spiller musikk dere behersker. Takk for en underholdende konsert fremført med overskudd, avslutter han.

Av Randi Kvinge

   

Bilder fra Sotrafestivalen   

 

 

Kontakt: Randi T. Hella - randitraeland.hella(a)lindas.kommune.no